Iphone moments – hygge, selfies & sushi

1-

Sushi fra Wasabi.

2-

3-

Bland selv slik… mmm…

4-

På vej til kontrol på Rigshospitalet…

5-

Sushi fra Deng Sushi & Thai.

6-

Gratis SKØN-blad fra Matas.

7-

8-

Lidt mere sushi ❤

9-

Dette er nogle billeder her fra de sidste par uger. De fleste billeder tager jeg med mit kamera men selvfølgelig bruger jeg da også min mobil engang i mellem.

Jeg er på min 16. dag idag efter operationen og jeg kan stadig ikke spise/drikke normalt. Altså jo, kan spise meget nu egentlig, men jeg er stadig afhængig af piller, da smerterne stadig er voldsomme flere gange om dagen. Jeg har fået meget mere energi i kroppen, og kan godt mærke det går stille og roligt fremad. Glæder mig bare til at være helt smertefri og få min stemme igen – den lyder stadig som jeg ved ikke hvad, haha..

Jeg er på Bakken idag og fejre min mors fødselsdag. Kom gerne forbi og sig hej 😉 Hav en skøn lørdag ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.