“Mig før dig” af Jojo Moyes

11

22

33

44

55

“Mig før dig” af Jojo Moyes. Bogen er udgivet fra forlaget Rosinante & co.

Bagsidetekst:

Lou Clark ved en masse ting. Hun ved, hvor mange skridt der er fra bussen og hjem. Hun ved, at hun elsker sit arbejde på The Buttered Bun, og hun ved, at hun måske ikke elsker sin kæreste Patrick så højt, som hun burde. Hvad Lou ikke ved er, at hun lige om lidt mister sit job, og at det bestemt ikke er nemt at få et nyt.

Will Traynor ved, at han ikke længere har lyst til at leve. Han ved, at livet nu føles småt og glædesløst, efter at han er blevet lam i stort set hele kroppen – og han ved præcis, hvordan han vil gøre en ende på elendigheden. Hvad Will ikke ved er, at Lou lige om lidt vil bryde ind i hans liv og gøre hans dagligdag knap så farveløs.

Og hvad ingen af dem ved er, at de kommer til at forandre hinandens liv for altid.

Min mening:

Dette var min første bog, som jeg læste af Jojo Moyes. Jeg må indrømme, at det var her min glæde ved hendes forfatterskab opstod. Jeg blev helt tryllebundet af “Mig før dig”. Den var god, rørende og nervepirrende.

Jeg fik grædt en del over denne bog. Den var så sød, og samtidig rigtig sørgelig. Jeg håbede flere gange, at tingene i bogen ville ændres, men nej. Livet er jo heller ikke altid nemt. Og nogle kommer desværre ud for tragedier/ulykker, som vil ændre deres liv for altid.

Jeg elsker inderligt denne bog, og den skal helt klart genlæses igen en dag.

Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.