Blogger Spotlight

11

Jeg er lige kommet hjem fra Rigshospitalet og jeg har det ærligt virkelig virkelig dårligt. Har lige kastet de sidste piller op, som skulle hjælpe mod smerterne. Det er ikke sjovt at få fjernet mandler 😦

Jeg fik mig lige en overraskelse da jeg tjekkede Anne-Mettes blog her før – jeg er åbenbart blevet nævnt i hendes Blogger Spotlight. Jeg er meget beæret og glad trods mit helbred – så Anne-Mette… Du er hermed dagens helt!

Selvfølgelig vil jeg ligeledes anbefale jer at læse Anne-Mettes blog lige her. Hun har en skøn personlig blog, tager mange fine billeder og så har hun bare en super dejlig kat (Cozmo)! Den skal også have credit for at være sådan en god katte-model 😀

Nårhh… Nu vil jeg spise mig en Twister is… Det er seriøst min aftensmad. Kan ikke få meget andet ned…. Suk. – Men så er det nu meget godt, at jeg eeeelsker is! ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.