Let’s go shopping: Vero Moda!

11

22

33

44

55

Nøj, hvor er det bare hårdt at lave sådanne fine collager til jer! Man bliver helt fristet… Jeg er faldet for det hele. ALT i ser i dette indlæg, ja det ville jeg ønske at jeg havde i mit klædeskab. Sig mig hvor er ønskeféen lige nu, når man har brug for det?!?!

Jeg synes virkelig, at Vero Moda har mange fede ting lige nu – deres webshop er hvertfald helt bestemt et besøg værd! Kan dog godt advare, at det også kan blive et lidt dyrt besøg 😉 Dog har de også rigtig mange fine ting på tilbud, skulle man – skulle man ikke? I kan gå til deres hjemmeside lige her.

Jeg er på hospitalet lige nu og venter på, at det er min tur til at opereres. Ønsk mig held & lykke ❤ (Skide mandler!!)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.