Show me your favorite beauty products: Maria by www.mariahoffbeck.blogspot.com

Byd velkommen til Maria…

11

Mit navn er Maria Hoffbeck og jeg har bloggen; www.mariahoffbeck.blogspot.com.

 Jeg elsker at være kreativ og på min blog laver jeg ofte indlæg om negle, smykker, bagning, malerier, tegninger og en masse mere. Jeg fik Leukæmi for snart 2 ½ år siden og for at have noget hyggeligt at lave oprettede jeg bloggen. På bloggen skriver jeg også om min leukæmi og de behandlinger jeg har været og skal igennem.

Jeg skriver også om mine personlige oplevelser og mine dejlige og smukke dyr.

22

Jeg har valgt 4 yndlings produkter til krop, ansigt og negle.

Til neglene har jeg valgt en Essie neglelak som er 1 ud af de 11 Essie lakker, som jeg fik af min mor. Jeg er rigtig glad for dem alle, da de dækker rigtig godt og holder længe. Jeg har valgt sølv glimmer lakken her, da den passer til mange ting og har de flotteste store sølv flager.

Sunspa fik jeg anbefalet af en veninde efter at have prøvet mange af den type produkter, uden held med resultatet. Jeg blev meget overrasket over den og har brugt den meget siden. Den giver en flot glød uden striber.

Ace of Face extra volume premium no. 1 er en super lækker mascara, som jeg fik I min goodiebox. Den har et stort børste hoved og giver meget store vipper og så synes jeg, at den har en rar duft.

Til sidst har jeg valgt en body lotion fra Blue lagoon Iceland, som er den bedste body lotion jeg har prøvet. Jeg fik den af min veninde efter hun havde været en tur på Island. Den dufter neutralt og er ikke fed, men fugter huden virkelig godt. 

Til mit motto har jeg valgt et ordsprog, jeg har lært fra jeg var barn; ”Min krop er mit tempel”

Det har jeg husket siden og det betyder for mig, at jeg skal passe på min krop både udenpå og indeni.

——————————————————————————————-

1000 tak til Maria! I kan se mere til Maria på hendes blog http://www.mariahoffbeck.blogspot.com lige her. Se eventuelt de tidligere gæsteindlæg HERHER og HER.

Vil du være den næste, som viser dine favoritprodukter frem, så skriv gerne en mail til mig på: Miekristiansen255@gmail.com eller bare en kommentar med din mail her på bloggen, så skal jeg nok kontakte dig.

– Man behøves IKKE at have en blog for at vise sine favoritprodukter her på bloggen. Alle er velkommen. Det er bare dejligt at få inspiration til nye lækre produkter 😉 

 

0 thoughts on “Show me your favorite beauty products: Maria by www.mariahoffbeck.blogspot.com

 1. Meget fint indlæg og især et godt billede af Maria.

  Jeg vil selv prøve den lotion fra Blue Lagoon, Island:-)

  Mary-Liz

  1. Hej Mary-Liz.

   Tak for din kommentar. Jeg synes også, at det er et rigtig godt billede af Maria 🙂
   Jeg overvejer også selv at prøve den bodylotion – den lyder rigtig god.

   Knus Mie.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.