Lyserød prinsesse ring / Chanti

11

22

33

44

55

Jeg er glad for min nye ring. For mig er det virkelig en prinsesse-ring. Her på det sidste er jeg blevet helt vild med at have en ring på min pegefinger, specielt en lille og let ring. Jeg modtog min ring her i sidste uge og den er hermed blevet fast inventar på min finger. Jeg knus-elsker den virkelig!

Ringen her er fra CHANTI. Den findes i mange forskellige størrelser og lige nu er den endda på tilbud til kun 210kr. Den kan købes lige her. Chanti er Danmarks største smykkeside på internettet. De har et kæmpe udvalg af forskellige smykker, mærker osv. Jeg har købt mange smykker igennem tiden hos Chanti. De har lave priser, 30 dages returret og altid hurtig levering. Hvis man køber for 500kr., så er der gratis levering. Og man får ALTID fine gaveæsker med. Jeg er vild med det.

Det var lige lidt information, men det er virkelig en af mine yndlingshjemmesider. Så personligt synes jeg, at de fortjener den ros. I kan se alle CHANTI’s ringe i sølv her samt se alle CHANTI’s ringe i forgyldt sølv  her. Jeg er som i sikkert kan læse virkelig glad for min lyserøde prinsesse-ring! Chanti – i redder mig altid, når jeg mangler billige smykker men stadig som ligner en million. (I ved hvad jeg mener ;))

Jeg har mange ting at se til lige for tiden med en kalender, der er helt booket. Mange praktiske ting der skal ordnes i denne uge samt en tur til Bornholm her i weekenden. Glæder mig! I må have en skøn dag ❤

Ringen er en gave fra Chanti – 100% mine egne holdninger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.