Selfie: Inden Københavns Middelalder Marked 2014

11

22

Jeg endte selvfølgelig med at komme alt for tidligt til Københavns Middelalder Marked – bare fordi jeg var usikker på vejen derud. Typisk så gik turen derud vildt nemt – så jeg havde en masse tid inden de åbnede. Crazy mig. Så hvad gør man lige når man alligevel skal vente, ja så tager man da lige et par selfies 😉 hehe.

Ringen som i lige kan ane på sidste billede, det er en ny ring jeg har købt fra Chanti. Den er bare fin! Glæder mig allerede til at vise jer den rigtigt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.