SOMMER konkurrence: Vind superGavekort

sommer-770x370

Så får i lige en konkurrence som kan hjælpe med at komme i sommerhumør!

Præmien er et supergavekort på 200kr. som kan bruges til MANGE butikker. (Se eventuelt hele listen her)(gavekortet.dk) Der skulle gerne være noget til enhver smag 😉

Alt i skal gøre for at deltage i konkurrencen er at følge mig på bloglovin’ lige her samt svare på spørgsmålet her i kommentarfeltet: “Hvad elsker du ved sommeren?”

Jeg finder en vinder mandag d. 16 juni. Held & lykke 🙂

Reklamer

0 thoughts on “SOMMER konkurrence: Vind superGavekort

 1. Jeg elsker at det tit er godt vejr og vi kan sidde ude og spise – og at min datter bare kan rende ud og lege og alle naboungerne også er ude, så der er næsten altid nogen at lege med 🙂
  – derudover er der jo SOMMERFERIE!!! 🙂

 2. Der er en del jeg elsker ved sommeren. Men netop denne sommer elsker jeg fordi jeg efter 6 år igen har kontakt til min “ungdoms” bedste ven – og han har sommerferie, så vi skal i biograffen, gå ture, i sommerhus og se en af vores fællesvenner lave cirkus show :)!

  Ellers må det klart være det gode vejr!

 3. Uhh den er svær, for jeg elsker aaaalt ved sommeren! De smukke blomster, de varme dage, de lækre solstråler, de søde jordbær, vandkampe, strand… you name it… Jeg elsker bare sommeren!

 4. Hvad elsker jeg ved Sommeren.. Hmm.. Den er faktisk ikke så let som den lyder!
  Jeg elsker at man kan holde en masse frokoster med dem man holder af, man kan rende rundt i shorts og kjoler uden at fryse! En gåtur med min bedste ude ved skovsøen, hvor vi får Danmarks bedste gammelsdagsisvaffel.. Vores grillaften, hvor alle dem vi holder af kommer og hygger hele dagen og aftenen.. Jeg elsker duften af det nyslåede græs, duften af sommerregn, smagen af grillmaden som har fået en snert at det brændte..
  Nu ved jeg at det er om hvad man elsker med sommeren, men sommeren er ikke lutter lagkage for mig.. Det er også der min far døde, det er også om sommeren jeg har fødselsdag, hvilket jeg altid har hadet, fordi folk aldrig kom til min fødselsdag, da de hellere ville på stranden.. Men jeg tænker på alle de gode ting istedet og nyder at gå en tur ved markerne med hunden, mens solen stadig er på himlen.. At sidde med en kold cola sammen med vennerne og se solnedgangen..

  Jeg elsker sommeren fordi den er fyldt med glæde 🙂

 5. Jeg elsker lyset og det gode vejr. Jeg synes det giver en fantastisk energi samt man kan være ude i haven og nyde livet!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.