Min fødselsdag – part 2

11-

Her får i de sidste billeder fra min fødselsdag i søndags d. 25 maj.

12-

Mmm… 2 lækre lagkager 🙂

13-

Min mormor & jeg ❤

14-

15-

Mine 2 nevøer Hjalte & Gustav.

16-

Min lillebror og hans kæreste. – lige i det moment sidder min lillebror faktisk og laver min bærbar. Taaak forresten! 🙂

17-

18-

19-

20-

Jubii… I denne weekend skal jeg på minicruise til Oslo igen! Denne gang tager vi 4 tøser afsted. Jeg kender dog kun den ene, hehe. Det skal nok blive sjovt og festligt! Vi skal fejre fødselsdag og bare hygge! ❤ I må have en dejlig weekend ❤

PS. Er i egentlig interesseret i sådan nogle “10 ting du ikke vidste om mig” indlæg? Hvis ja, så skal jeg nok lave sådan et indlæg snart. Det har jeg faktisk aldrig haft på bloggen før! 🙂

Husk forresten at du kan vinde 200kr. SuperGavekort i min Sommerkonkurrence lige her. – Jeg gemmer ALLE jeres kommentarer, men godkender dem først på dagen d. 16 juni, hvor konkurrencen slutter. Så kan i ikke “stjæle” hinandens fine sætninger ;)

Reklamer

0 thoughts on “Min fødselsdag – part 2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.