Vind et “design selv” smartphone cover!

11Konkurrencen er sponsoreret af www.printoncover.dk

Det er blevet rigtig populært nu at have sit eget personlige mobilcover. Takket være Printoncover.dk kan i nu vinde et smartphone mobilcover, som i selv skal designe. Det kan være et billede, som betyder rigtig meget for jer. Ja, der er mange muligheder for hvad der kan være mobilcoveret. Man kan se på deres egen hjemmeside HER under ”Design selv”, så kan man se de mange forskellige mobiltyper, som man kan lave covers til. Så her kan i også se om jeres egen mobil er på listen. De laver dog covers til de fleste smartphones. (iPhones, Samsung, Nokia, HTC osv.)

Alt i skal gøre for at deltage i konkurrencen er at følge Printoncover.dk på facebook HER samt at følge min blog enten på facebook her eller bloglovin’ her. Det er ikke et krav at i følger mig begge steder, det er dog et krav at i følger mig ét af stederne hvertfald. Skriv selvfølgelig også en kommentar til dette indlæg, så jeg ved at i deltager.

Hvis i har lyst må i også gerne følge Printoncover.dk på instagram, det er dog ikke et krav. I kan følge dem på @printoncover

Jeg finder én vinder af et ”design selv”smartphone-cover onsdag d. 30 april. Held & lykke!

Reklamer

0 thoughts on “Vind et “design selv” smartphone cover!

  1. ville være lækkert 😀 så skulle det helt klart være et af min dejlige søn ❤
    følger dig på FB
    rigtig dejlig påske 🙂

  2. Ej hvor fantastisk med sådan et personligt cover, det vil jeg gerne vinde. Jeg havde til min iPhone 3GS et virkelig fint 3D cover med sten og en masse andet blink og lir. Desværre var det købt på eBay fra Kina og pludselig en dag mens jeg stod i gågaden smuldrede det i hænderne på mig og ALT faldt fra hinanden. Og der gik selvfølgelig ikke lang tid før at jeg tabte min telefon på vores nye fliser i entreen og bum så havde jeg et styk smadret iPhone. Nu har jeg så fået mig en ny (4s) og jeg er så bange for at smadre den igen da økonomien simpelthen ikke er til at købe ny hele tiden… Så et cover det både er smukt, personligt og måske enda giver ludt ekstra beskyttelse vil være perfekt!

  3. Jeg fælger dig på bloglovin og krydser mine fingre! Du kunne være skønt, at vinde et cover til min nye HTC 🙂

  4. Ej jeg kunne så godt bruge et cover til min nye mobil. Jeg havde et super fint cover til min gamle men det var ret dårlig kvalitet, så en dag stod jeg bare med coveret i stumper i min hånd. Kort tid efter det tabte jeg min iPhone på gulvet og så smadrede den. Den var over to åg gammel og har holdt til nærmest alt med cover på men første gang jeg tabte den uden cover gik den i stykker. Så jeg måtte ud at investere i en ny iPhone og mangler et cover så den nye mobil forhåbentlig kan holde mindst lige så længe som den gamle 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.