My saturday + a winner

11

22

33

Ja okay “Carl” var nok ikke lige den vildeste storm vi har haft, men den var åbenbart god nok til lige at vælte et stort træ vi havde i baghaven. I lørdags modtog jeg det super søde brev med hunden på. Den var fra en penneveninde. Jeg smeltede helt da jeg modtog det. Sikke en nuttet hund og sikke en fin kuvert i det hele taget!

Jeg har fundet en vinder af det fine armbånd. Vinderen blev: Betty Jacobsen. Tillykke! Jeg har sendt dig en mail. I må have en dejlig dag!

Yeah okay “Carl” was probably not the wildest storm we had, but it was obviously good enough just to knock down a large tree we had in the backyard. Last Saturday I received this super cute letter with the dog on. It were from a friend. I melted completely when I received it. What a cute dog and what a nice envelope! I have found a winner of the bracelet. The winner was Betty Jacobsen. Congratulations! I’ve sent you an email. You must all have a nice day!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.