Torsdag

1

Uhhh. Disse lækre sko ville jeg gerne eje! ❤

2

3

4

5

7

8

Idag har jeg været i Amagercentret med to af mine skønne veninder. Vi startede med at spise frokost på Café Dalle Valle. Rigtig hyggeligt sted, og mad til billige penge. Derefter tog vi rundt og kiggede lidt i butikker. Det sidste billede er et mobilcover, som jeg har fået af den ene af pigerne. Det ligner mig på billedet, synes hun. Kan i se ligheden? Da jeg lige havde længere og mørkt hår? haha.

Today I have been in Amagercentret with two of my lovely girlfriends. We started with lunch at Café Dalle Valle. Very nice place and food for little money. Then we went around and looked a little in stores. The last picture is a mobile cover, which I got from one of the girls. It looks like me in the picture, she thinks. Can you see the resemblance? When I had just long and dark hair? haha.

0 thoughts on “Torsdag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.