// New in – lille lyserød taske fra Ebay //

1

2

3

Åh hvor jeg elsker Ebay! Man kan virkelig få så mange ting derinde til næsten ingen penge! Tror jeg har givet 30kr. ca. for denne taske. Det synes jeg er et fund. Også kan man tage snoren af og på, det elsker jeg virkelig. Så er det både en slags sidetaske men også en clutch. Smart.

Jeg skal ses med nogle veninder her senere idag. Jeg glæder mig så meget til at se dem igen! Det her sygdom er ærlig talt noget af det værste jeg har prøvet. Det er feber, som jeg har HVER dag. Det vil bare ikke gået væk. Det har stået på siden oktober, men blev i december bare en ekstra tand værre. Lægerne kan ikke helt finde ud af hvad det præcist er. Så hospitalet skal overtage undersøgelserne. Jeg har fået en akut tid på hospitalet. d. 29 april (!) Det er godt nok dræbende at skulle være syg hver dag indtil det. Jeg håber ikke at det er noget alvorligt. Dog kan feber ikke holde mig fra at have lidt sjov. Min verden ville bryde helt sammen hvis jeg var spærret inde og ikke måtte lave noget som helst. Tsk. Nårhh men jeg glæder mig til at se nogle af veninderne senere idag. ❤

0 thoughts on “// New in – lille lyserød taske fra Ebay //

 1. Hvor er den taske bare sød. Og størrelsen er jo helt perfekt 🙂
  Og øv men feberen. Men det er dejligt at høre, at din undersøgelse er gået videre i systemet 🙂

  1. Lige præcis! Den er helt perfekt. Specielt til sommer med sommerkjole og lige sådan en let lille taske over skulderen.
   Det er helt perfekt.
   Tak for din støtte. Jeg glæder mig til at det går over. Forhåbentlig snart 🙂
   God aften.
   Knus …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.