Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream

1

2

3

Jeg har fået lov af Costume & L’oréal Paris at teste denne dagcreme, Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream. Costume har haft søgt testere via deres hjemmeside. Cremen er fugtgivende og næringsrig, og som skal få huden til at føles blød og glat. Jeg synes designet er SÅ smukt! Er helt målløs. Den fineste creme, jeg længe har set. Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve cremen.

Jeg har fridag idag, nu vil jeg ud og gå mig en lang tur. I må have en skøn onsdag! ❤

I have permission of Costume & L’Oréal Paris to test this day cream, Nutri Gold Extraordinary Oil Cream. Costume had sought testers throuht their website. The cream is moisturizing and nourishing, and should make the skin feel soft and smooth. I think the design is SO beautiful! I’m completely speechless. The finest cream that I’ve seen in a long time. I am really looking forward to try the cream. I have a off day from school today. Now I will go out and go for a long walk. You must have a wonderful Wednesday! ❤

0 thoughts on “Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream

  1. Hej Michelle!
   Tak for din søde besked.
   Det varmer altid med sådan nogle søde ord. 🙂
   Du må også have en fantastisk dag!
   Knus ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.