Godnat

h.k 014

h.k 013

h.k 011

Jeg har rigtigt fået slappet af idag. Jeg har haft mine nye bukser på, de er yderst behagelige. Også har jeg selvfølgelig også haft mine elskede sutsko på! Det elsker jeg virkelig at gå rundt i når jeg bare er hjemme. Der skal ske meget mere imorgen, men det er nu dejligt nok at koble fra og slappe af engang i mellem. Det nyder jeg! Håber selvfølgelig i har haft en dejlig dag også ❤

I’ve really been relaxed today. I’ve had my new pants on, they are extremely comfortable. Of course I also had my beloved slippers on! That I really love to walk around when I’m just at home. I have much more to do tomorrow, but it’s nice to relax totally once in a while. That I enjoy! Hope of course, you have had a lovely day too ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.