Björn Borg – JA!

IMG_1209

IMG_1207

Hej blog! Jeg vil lige vise jer denne fine parfume, som jeg for ikke så længe siden vandt hos Goodiebox. Jeg vandt denne gaveæske både i “pige” udgaven og i “drenge” udgaven! Så “drenge” udgaven, den har jeg givet videre til min lillebror. Han fik den som en lille julegave ved siden af hans “rigtige” julegave. Han er vild med duften, skulle jeg sige videre. Haha.

Anyway som i kan se på billederne, så er det af mærket Björn Borg. De kan købes HER, hvis i selv lige skulle være nysgerrige.

Haha. Jeg har lige fået netflix! Jaja. Bedre sent end aldrig! Er du gal. Nu skal der stenes alt muligt. Hvis i har nogle film/serie anbefalinger, så siger i bare til 😉 Hygge hejsa!

0 thoughts on “Björn Borg – JA!

  1. Jeg bruger viaplay for tiden, men jeg har før haft netflix.
    Her er nogen af de serier, jeg synes der er gode: Crossing Jordan, Lie to me, White Collar, Rizzoli & Isles. Jeg ved ikke, om alle serierne stadigvæk er derinde. Men der er i hvert fald nogen gode serier. Specielt Crossing Jordan(:

    http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.