Kagebog: brunkager

Brunkagedej – klar til at skæres i skiver

Tilberedning:

Forvarm ovnen til 180 grader. Den kølige dej skæres i tynde skiver, som placeres i passende afstand på en bageplade med bagepapir. Bages i ca. 10-15 min. Ovne er forskellige, så måske skal bagetiden eller temperaturen justeres. De færdige brunkager tages af bagepladen til afkøling. Kagerne opbevares i en dåse med tætsluttende låg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.