Chokolade muffins

Chokolade Muffins (ca. 12 stk.) :
160g. Hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. Vaniljesukker
125g. Smør
1,5 dl. Mælk
0,5 tsk. Salt
125g. Sukker
2 æg
30 g. chokolade
50 g. hakket chokolade (70%)
Glasur:
200g. smør
300-350g. flormelis
1 tsk. Vaniljesukker
Rød farve
1. Æg, sukker og smør blandes.
2. Mel, salt, vaniljesukker, bagepulver blandes i en anden skål.
3. Blandes derefter sammen.
4. Mælk til sidst.
Derefter hældes dejen i muffins- formene
I ovn ca. 20 min. ved 200 grader.

0 thoughts on “Chokolade muffins

  1. Kan se jeg er på din blogliste! Og det er jeg så glad for, så tænkte jeg lige ville kigge lidt i din blog, og evt læse den fast. Kan bare ikke lige se hvor jeg kan gøre det?(-:xoxo/ceciliehansen.com

  2. Godt spørgsmål… Jeg ved ikke helt præcist hvad du leder efter :)Jeg har været inde i indstillinger på min blog, og så skrive jeres link i siden som jeg har lyst til at følge (min blogliste) :), ellers kan man følge mig via email og du kan følge mig via Bloglovin 🙂 ved mit blog-arkiv i siden, så står der et indlæg der hedder "Følg mig!", der ligger linket lige nu 🙂 Jeg ved ikke hvordan jeg får det frem på min side rigtigt endnu :)Hav en dejlig ferie! 😀

  3. Nu kan jeg se linket til bloglovin, tror vidst bare ikke det var der før! Følger dig nu søde!Og tak, havde en super dejlig ferie(:xoxo./ceciliehansen.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.