Fødselsdag på Dragon City

 
I dag har jeg fejret min 23 års fødselsdag med nogle veninder. Vi har været ude og spise på restaurant Dragon City. Der er kinesisk buffet, og running sushi til billige penge. Det er et super hyggeligt sted, vi ofte vender tilbage til 🙂 Senere tog vi hjem til en af veninderne, hvor vi drak varm kakao og spiste lækker banankage 🙂

Gaverne:

0 thoughts on “Fødselsdag på Dragon City

  1. Tillykke med fødselsdagen i går! Lyder som om du havde en fantastisk dag! Hvor ligger Restaurant Dragon City? 🙂 Bare så jeg ved det til næste gang jeg er i København, og får sushicravings ;)studinerhardetsjovere.tumblr.com

  2. Tak skal du have… Jeg havde dog fødselsdag d. 25 maj… Jeg fejrede det bare for veninderne i lørdags 🙂 Det ligger på Hillerødgade… På nørrebro 🙂 hvis man lige undersøger det på nettet, så er der faktisk flere gode billige sushi-steder i københavn…. jeg er selv sushi-fan ;D hehe…God mandag! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.