Café “The Munchies”

I dag har jeg været på café ”The Munchies” med min dejlige mor. Det er altid hyggeligt med sådan nogle mor-datter stunder 🙂 …. Der er super hyggelig stemning derinde, og servicen har jeg også kun oplevet som god. Så det er klart et sted, jeg skal hen igen! 🙂 Vi fik to okseburgere, og to kopper iskaffe…. Jeg er virkelig begyndt at elske iskaffe! 😀

Mmmm 🙂
I må have en skøøøøn weekend ….. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.